Codare BMW, update software, activare și modificare funcții și opțiuni

Luminile ambientale din portierele de la BMW Seria 3 F30/F31/F34 sunt foarte slabe

Soluții pentru luminile ambientale din portierele de la BMW Seria 3 F30/F31/F34

Luminile ambientale din portierele de la BMW Seria 3, modelele F30/F31/34, sunt uneori o adevărată problemă pentru posesorii acestor mașini.

Prin definiție, o lumină ambientală nu este una tocmai puternică, iar BMW le-a conceput pe cele de pe portierele de la Seria 3 în concordanță cu această idee. Totuși, pentru majoritatea dintre noi, ele sunt mult prea slabe și în cele mai multe cazuri chiar greu de sesizat, inclusiv noaptea. O perdea de lumină care coboară discret pe zona mediană a portierelor ar putea crea un efect vizual plăcut în interiorul autoturismului.


În meniul iDrive există posibilitatea de a seta culoarea luminilor ambientale din portiere, dar și nivelul luminozității acestora. Cu luminozitatea luminilor ambientale de la BMW Seria 3 reglată la maxim, acestea rămân la fel de greu de observat, chiar și pe timp de noapte.


În același timp, nivelul luminozității ceasurilor de bord este legat de cel al luminilor ambientale din portiere. Așadar, reglarea luminozității bordului la un nivel mai scăzut (din rotița din dreapta imaginii de mai sus) va influența și vizibilitatea luminilor ambientale din portiere.

SOLUȚII

1. Mărirea intensității luminozității luminilor ambientale din portiere prin codare

Prin codare se pot activa funcții ascunse sau latente ale autoturismelor BMW, acele funcții care nu au fost activate voit de producător, din motive care țin de politica sa de vânzări, de individualizarea anumitor modele sau de regiunea în care autoturismele BMW sunt comercializate.

Datorită experienței în domeniu și metodei folosite, codarea nu implică niciun fel de risc, tot procesul decurge în condiții de siguranță și întotdeauna cu un backup făcut în prealabil.


Vezi mai multe detalii și explicații pe această temă aici:

Codarea luminilor ambientale din portierele de la BMW Seria 3 F30/F31/F34 presupune mărirea luminozității lor la 100% la 150%. Suplimentar, setările de nivel ale luminozității luminilor ambientale vor fi deconectate de la cele ale ceasurilor de bord.

2. Aplicarea unui amplificator de-a lungul ledurilor din portiere care produc lumina ambientală

Amplificatoarele sunt de fapt niște baghete de tip cornier, confecționate dintr-un material special, create după un set precis de instructiuni testate temeinic în prealabil, pentru a se potrivi perfect și pentru a genera un efect vizual foarte plăcut.

Amplificatorul este confecționat dintr-o singură bucată ce acoperă toată portiera, nu din doua sau trei bucăți cum vei găsi pe internet. Soluția din mai multe bucăți pentru o portieră se vede urât în locul unde acestea se îmbină, mai ales pe timp de zi.

Baghetele se montează pe portiere de-a lungul barei cu lumini led. Montajul este simplu și nu necesită demontări, adaptări, modificări pe portieră.

REZULTATUL acestor metode va fi după cum urmează:


CONTACT prin OLX - AICI

Comentarii