Codare BMW, update software, activare și modificare funcții și opțiuni

Actualizare hărți navigație BMW pentru întreaga serie F (seriile 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, X1, X2, X3, X4, X5, X6), CIC sau NBT

Actualizare hărți BMW pentru întreaga serie F (seriile 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, X1, X2, X3, X4, X5, X6), CIC sau NBT

Mobilitatea este unul dintre factorii care au contribuit decisiv la progresul omenirii, la dezvoltarea economică mondială și a turismului. Tot mobilitatea este cea care a adus cu sine nevoia unor ghiduri de navigare ca o alternativă avansată la harta imprimată pe hârtie și astfel au apărut aplicațiile de navigație prin GPS, prezente acum și în autoturismele noastre.

BMW excelează la acest capitol și oferă pe autoturismele sale, începând cu toate modelel din seria F  (seriile 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, X1, X2, X3, X4, X5, X6) navigație prin GPS cu hărţi profesionale 3D de înaltă calitate și ghidare vocală care te vor scoate din impas atunci când nu găsești sau nu știi drumul spre destinație.


Hărțile stocate în memoria internă a autoturismelor BMW sunt într-o continuă transformare pentru a fi înbunătățite și actualizate cu ultimile modificări suferite de infrastructura rutieră din Europa.

În consecință, producătorul bavarez livrează periodic actualizări pentru hărțile din autoturismele sale, pe care se recomandă să le ai și în mașina ta.

VEZI ȘI:

România este cartografiată/detaliată până la 99%, cu cartografiere extinsă cu clădiri 3D pentru București, Brașov și Timișoara și include toate centurile și drumurile date în folosință în ultima perioadă.

Procesul de actualizare al hărților durează între 30 și 60 de minute, în funcție de autoturism.


VEZI ȘI:
Comentarii