Treceți la conținutul principal

Prezentat

Codări BMW, activare funcții, video in motion, memorie strat-stop etc

Codarea presupune modificarea sau activarea unor funcții ascunse ori latente, funcții care nu au fost activate de producătorul autoturismului din diverse motive care țin de politica sa de vânzare, nivelul de echipare al autoturismului, de securitatea utilizatorilor sau de regiunea în care s-a vândut autoturismul BMW. Procesul de codare nu implică riscuri pentru autoturism, totul se face în condiții maxime de siguranță și cu un backup în prealabil. După codare nu vor apărea erori în bordul autoturismului. Codarea se face cu E-Sys, utilitar BMW specializat. Codările se pot face și la distanță prin sesiune remote coding. Este necesar doar laptop și cablu Enet. ATENȚIE !!! Nu folosiți Carly sau BimmerCode. Metodele de codare prin bluetooth pot fi foarte riscante. Pentru ACTUALIZARE HĂRȚI sau CarPlay caută în anunțurile mele. Vezi și: Actualizare hărți navigație BMW (CIC sau NBT) - BMW Road Map Move, Motion, Premium, Next și Evo la ultima versiune disponibilă CONTACT AICI DO

Actualizare Update hărți navigație BMW și MINI - CIC, NBT, NBT EVO

Actualizare hărți BMW pentru întreaga serie F (seriile 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, X1, X2, X3, X4, X5, X6), CIC sau NBT

Mobilitatea este unul dintre factorii care au contribuit decisiv la progresul omenirii, la dezvoltarea economică mondială și a turismului. Tot mobilitatea este cea care a adus cu sine nevoia unor ghiduri de navigare ca o alternativă avansată la harta imprimată pe hârtie și astfel au apărut aplicațiile de navigație prin GPS, prezente acum și în autoturismele noastre.

BMW excelează la acest capitol și oferă pe autoturismele sale, navigații prin GPS cu hărţi profesionale 3D de înaltă calitate dar și ghidare vocală care te vor scoate din impas atunci când nu găsești sau nu știi drumul spre destinație.


Hărțile stocate în memoria internă a autoturismelor BMW sunt într-o continuă transformare pentru a fi înbunătățite și actualizate cu ultimile modificări suferite de infrastructura rutieră din Europa.

În consecință, producătorul bavarez livrează periodic (în cele mai multe cazuri de două ori pe an) actualizări pentru hărțile din autoturismele sale, pe care se recomandă să le ai și în mașina ta.

VEZI ȘI:

Actualizare Update hărți navigație BMW și MINI - CIC, NBT, NBT EVO si EntryNav
Se oferă GRATUIT, la cerere, DIAGNOZĂ profesionala cu ISTA.
Se folosește cod FSC original BMW.

Actualizarea se face întotdeauna la ultima versiune disponibilă.

PREȚURI:
250 LEI > ROUTE 2022-1
250 LEI > EVO-ID5 ID6 2021-3
200 LEI > EVO-ID4 2021-3
150 LEI > NEXT NBT 2022-1
150 LEI > CIC PREMIUM 2022-1
150 LEI > MOVE 2020
99 LEI > CIC MOTION 2021

Actualizarea se poate face și LA DISTANȚĂ astfel:
-Vi se vor trimite: un stick USB, codul FSC și instrucțiuni de folosire se adauga 50 lei la prețul de mai sus pentru stick;
-se livrează prin mesaj link de descărcare pt harti, codul și Instrucțiunile și nu se mai plătește stick-ul.

Puteți verifica tipul și versiunea hărților instalate pe masina astfel: mergi la Navigation-Maps, apasa Options, mergi la Navigation system version și vezi al 4-lea rând.

OFERTA - 100 lei pentru 5 funcții codate odată cu actualizarea hărților. Codarea se face profesional cu E-sys nu cu aplicații prin Bluetooth care pot compromite autoturismul.

România este cartografiată/detaliată până la 99%, cu cartografiere extinsă cu clădiri 3D pentru mai multe orașe mari și include toate drumurile date în folosință în ultima perioadă.

Procesul de actualizare al hărților durează între 50 și 70 de minute, în funcție de autoturism.



Postări populare